WBD-LOGO-2024-groot.jpg


Interesseformulier Waterbouwdag


Talkshow/podcasts op de expo

Op de Waterbouwdag zelf kan natuurlijk niet alle kennis van en met iedereen worden gedeeld, en dat is zonde. Want naast de uitgenodigde sprekers is daar natuurlijk veel kennis aanwezig van andere waterbouwers/exposanten. Heeft jouw organisatie interesse om via een interview/talkshow kennis te delen en daarmee de organisatie te profileren? Dan is de Podcaststudio wellicht een optie.

Geef je bedrijf letterlijk een stem! 

Podcasts zijn razend populair en kostentechnisch aantrekkelijk om te produceren t.o.v. video. Ze worden vaak beluisterd op momenten wanneer je niet achter je pc zit, dus bijvoorbeeld in de auto of tijdens het wandelen. En daarmee heeft podcasting dezelfde entertainmentwaarde als muziek. Op deze manier deel je laagdrempelig interessante kennis van je bedrijf en werkzaamheden. Leuke quotes uit je podcast deel je vervolgens ook weer via je socials.

Bij voldoende belangstelling, richten we een geluidsstudio in op de Expo waar o.l.v. een professionele host korte uitzendingen kunnen worden opgenomen. Afhankelijk van de belangstelling, bepalen we hier een prijs voor.

Belangstelling? Geef het hieronder aan en we houden je op de hoogte.

Waterbouw Community-app

In de aanloop naar de Waterbouwdag lanceren wij ook de Waterbouw Community-app. Dé app voor alle Waterbouwers met als doel het hele jaar door kennis met elkaar delen en opdrachtgevers, uitvoerders, ontwerpers, kennisinstellingen en studenten laagdrempelig met elkaar in contact te brengen. Je vindt hier o.a. nieuws en info over de Waterbouwdag, maar ook over de Waterbouwbranche in het algemeen.

Heb jij ideeën over wat interessant is voor de Waterbouw-app? Mail de redactie: waterbouwdag@confriends.org