Logo Pijnenburg TS + Ambaum BrandMakers.jpg

6e vmbo mbo conferentie Techniek & Technologie ontmoet beroepsonderwijs.
Dat is pas STERK! - 31 maart 2023

vmbo en mbo samen op 1 dag, onder 1 dak voor een bredere doelgroep dan alleen Techniek. Het thema voor dit jaar is ‘Minder geklets, meer gedoe!’. Nieuw is dat we interactieve “niet lullen, maar poetsen” sessies aanbieden, waarbij de deelnemers onder begeleiding echt aan het werk gaan. Met de opbrengst kan men de volgende dag direct aan de slag. De conferentie is dan ook uitermate geschikt om als scholingsactiviteit aangemerkt te worden.

Programma van de dag

Aanmeldformulier Kennispartners

Gegevens Kennispartner


Standbemensing


Kennispartner verklaart te willen deelnemen als standhouder aan de informatiemarkt van deze conferentie in Hart van Holland Nijkerk.

Kennispartner neemt het onderstaande pakket af:


Korte introtekst kennispartner, maximaal 40 woorden.

PS, leg een directe relatie met het vmbo & mbo Techniek en Technologie voor alle sectoren.


Beschikbare standruimtes Hart van Holland is maximaal 20 standplaatsen.

 

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zal de programmacommissie uw aanmelding beoordelen. Deze commissie bekijkt dan of uw aanbod voldoende aansluit bij de vmbo & mbo doelgroep, zoals techniek en technologie in alle sectoren en domeinen met een hoog interactief aanbod. De gasten gaan in uw stand dan ook concreet aan de slag. Na een GO van de programmacommissie, maken wij uw aanvraag zichtbaar op de site en ontvangt u een factuur met een betalingstermijn van 3 weken. Voor de overige voorwaarden zie https://www.procuratio.nu/contact

Als uw factuur niet binnen deze 3 weken voldaan is, vervalt uw aanmelding.