On demand conferentie Medicijnvrije behandeloptie psychose, 

Nationaal antipsychotica debat

Gehouden op 6 nov. 2020


On demand terugkijken incl. accreditatie

€145,-

Voor ervaringsdeskundige €10,-

Woensdagmorgen (4 november) kregen we het bericht dat we, in verband met de aangescherpte corona maatregelen, moesten wijzigen van opnamelocatie en van online platform.

Dit was even schrikken, maar dankzij de hulp van PsychoseNet en Social Run lukte het om de conferentie van vrijdag 6 november door te laten gaan zoals we voor ogen hadden.

De techniek liet ons even in de steek bij de start maar gelukkig lukte het om de ervaringen en bevindingen van de Noorse sprekers te horen, de indrukwekkende pitches en boeiende presentaties te zien en te horen.
Persoonlijke gegevens

Zorgt u er a.u.b. voor dat u zich met de voorletter(s) en achternaam inschrijft waarmee u bent ingeschreven in het BIG register/lidmaatschapsnummer van uw beroepsgroep.
Factuurgegevens

LET OP. Naar dit emailadres wordt uw bevestiging/factuur gestuurd. Geef hier dus uw eigen persoonlijke emailadres op, wat ter controle 2x ingevuld moet worden.


Inschrijfvoorwaarden

U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving en een digitale factuur mail.
U ontvangt direct een link on terug te kunnen kijken, teruggave is niet mogelijk. * Na klikken op de knop “verzenden inschrijfformulier” krijgt u een bevestiging. Indien u dit niet krijgt controleer dan of u alles correct heeft ingevuld, probeer het opnieuw of neem contact op met  Administratie@sympopna.nl