NMT logo-HR.JPG Human Capital Logo
     
    Registratie - NMT Café 
MEMBERS ONLY
     

Ik neem graag deel aan de volgende NMT Café's:

De NMT Café's vinden plaats op bovengenoemde data van 16.00- 17.00 uur en worden georganiseerd in ZOOM.

Deelname aan de NMT Café's is gratis. Mocht je echter niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen op de betreffende datum, dan willen we je verzoeken om het even aan ons door te geven.

Vul onderstaand formulier zo compleet mogelijk in voor een goede verwerking van de inschrijving. Indien het formulier namens een collega of medewerker wordt ingevuld, zorg dan dat de deelnemer goed geïnformeerd is over de toestemming die middels dit formulier verleend wordt met betrekking tot algemene voorwaarden en onze privacy policy.

 


Bedrijfsgegevens


Persoonsgegevens deelnemer


Algemene voorwaarden en privacy policy

Op deze activiteit zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy van Netherlands Maritime Technology van toepassing. 


Let op: Door je aan te melden voor de online NMT Netwerkbijeenkomsten, ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens voor de organisatie van de NMT Netwerkbijeenkomsten

NMT maakt voor de organisatie van deze bijeenkomst gebruik van het online platform Zoom, voor vragen over voorwaarden en privacy verwijzen wij je naar de website van Zoom, https://zoom.us/privacy.mail-NMT-lijnenplan-rgb.png

  f_twitter.png f_facebook.png f_linkedin.png