logo NVMSR.png

MASTERCLASS 2019
RAPPORTEREN DOOR MEDISCH SPECIALISTEN; EISEN EN VALKUILEN

(deelname is alleen mogelijk voor kandidaat-leden van de NVMSR, zie de voorwaarden/het Opleidingsplan op www.nvmsr.nl)
Ik schrijf mij in voor: (kies uw datum en masterclass. Bij meerdere data gaan wij ervan uit dat u op deze data beschikbaar bent en maken wij een keuze op basis van het aantal aanmeldingen)

de NVMSR Masterclass "Rapporteren door Medisch Specialisten: eisen en valkuilen" op:
BELANGRIJK! MAAK DE JUISTE KEUZE IN CR OF BR:
Rapporten op bestuursrechtelijk gebied (BR) betreffen gewoonlijk WAO, WIA, ambtenarenrecht. Aanvragers zijn vaak overheidsinstanties, CRvB, sector Bestuursrecht van rechtbanken, belangenbehartigers van verzekerden van publieke verzekeringen.
Masterclasses Civiel Recht (CR) betreffen gewoonlijk zaken op het gebied van particuliere AO-verzekeringen, ongevallenverzekeringen, wettelijke aansprakelijkheid en medische beroepsaansprakelijkheid.

Let op: indien u deelneemt aan bijvoorbeeld BR moeten uw rapporten Bestuursrechtelijke rapporten zijn! 

Annuleringsregeling Masterclasses "Rapporteren door Medisch Specialisten: eisen en valkuilen" 2019:

Vanwege het vooraf vastleggen van en het verplichtingen aangaan met docenten/supervisoren/medisch adviseurs en de locatie rekenen wij na aanmelding op uw komst. De annuleringsvoorwaarden zijn als volgt:

  • Bij annulering tot 6 weken vóór de aanvangsdatum van de Masterclass wordt 50% van de cursusprijs in rekening gebracht respectievelijk gerestitueerd.
  • Bij annulering tussen 2 tot 6 weken vóór de aanvangsdatum van de Masterclass wordt 75% van de cursusprijs in rekening gebracht en 25% gerestitueerd.
  • Als binnen 2 weken vóór de Masterclass wordt afgezegd, wordt de volle prijs berekend, restitutie is niet mogelijk.

De Masterclasses worden verdeeld in Bestuursrecht (BR) of Civiel Recht (CR). U geeft zelf op aan welke Masterclass u wilt deelnemen en bent zelf verantwoordelijk voor juiste opgave. Geeft u zich op voor de cursus Bestuursrecht terwijl Civiel Recht bedoeld was dan komt dat voor uw risico en rekening. Er kunnen geen deelnamegelden worden gerestitueerd.

Uitgebreide informatie over de Masterclass vindt u in het document NVMSR Opzet, inhoud en informatie Masterclass “Rapporteren door Medisch Specialisten- eisen en valkuilen” 2019. Deze alsook het Opleidingsplan vindt u op onze website bij de informatie betreffende deze Masterclass.