Nieuw EMDR LOGO.png  

AANVRAAG LIDMAATSCHAP VEN | DEEL 1

Persoonlijke gegevensOpleiding en registratie

N.B.
Indien je zowel GZ psycholoog als psychotherapeut of orthopedagoog generalist bent, vermeld dan alleen je psychotherapieregistratie.

Indien je nog geen BIG-registratienummer hebt, vermeld dan 'nog in opleiding'.


Bewijsstuk indien in opleiding / registratie VGCt

Upload een bewijsstuk als:

  • je in opleiding bent tot GZ Psycholoog, orthopedagoog generalist, psychotherapeut of psychiater. Upload in dat geval een kopie van de opleidingsovereenkomst. 
  • je bent geregistreerd als cognitief gedragstherapeut (i.o.) bij de VGCt. Upload in dat geval een bewijs van registratie van de VGCt; zie voorbeeld

Werkzaamheden


N.B.
Het gaat om cliëntgebonden uren, niet om EMDR-uren. Zie voor meer informatie hierover het Reglement Opleiding, Lidmaatschappen en Registraties voor leden

Lidmaatschap

EMDR Basisopleiding - erkend door EMDR EuropeLidmaatschap 

Voor welk type lidmaatschap kom ik in aanmerking? 
Om in aanmerking te komen voor het lidmaatschap EMDR therapeut VEN in opleiding, dient de datum van het basiscertificaat niet ouder te zijn dan 4 jaar. 

Heb je de basisopleiding langer dan 4 jaar geleden afgerond en voldoe je nog niet aan de eisen voor het lidmaatschap of EMDR therapeut VEN in opleiding, dan kan je Belangstellende worden.

Heb je de basisopleiding langer dan 4 jaar geleden afgerond, maar voldoe je (bijna) aan de eisen voor het practitionerschap, dan kom je in aanmerking voor het lidmaatschap EMDR therapeut VEN. 


Tot slot

Na verzending van het formulier ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestigingsmail (m.u.v. vakantieperiode) met daarin een link naar het lidmaatschapsformulier deel 2. Indien een actiecode van toepassing is, heb je in deel 2 de mogelijkheid om deze in te voeren.

Dank je wel alvast voor je aanvraag!