EMDR Congres 2024

Aanmeldformulier abstract congres

Fijn dat je op het punt staat een abstract in te dienen! Na het verstrijken van de deadline worden de abstracts beoordeeld door de wetenschapscommissie en besproken met de congrescommissie. De abstracts worden tegen elkaar afgewogen zodat er een kwalitatief sterk, gevarieerd en samenhangend programma ontstaat. 

Je hoort uiterlijk eind december of je inzending wel of niet opgenomen wordt in de definitieve programmering. 

Soms is een abstract in principe geaccepteerd, maar hebben we wel nog een paar inhoudelijke suggesties. Soms stellen we voor om de vorm aan te passen (bijv. een labpitch in plaats van een workshop) als we denken dat het verhaal dan beter tot z’n recht komt. Mocht je zijn uitgekozen om een labpitch te geven, dan oefen je je presentatie tijdens een oefensessie, waarbij je gecoacht wordt door een lid van de wetenschapscommissie.

Het is mogelijk om het formulier tijdelijk op te slaan door onderaan in het formulier te kiezen voor: 'Tijdelijk opslaan'

Persoonlijke gegevens

Sprekers

Voor een workshop is het maximum aantal sprekers 3, voor een minisymposium 5, inclusief voorzitter/moderator en voor een labpitch 1.  

Contactgegevens mede-sprekers

Biografie

Houd de biografie graag kort en krachtig, met vermelding van naam, functie, team/afdeling, organisatie en eventuele relevante nevenfuncties/promotietraject. 

Foto(s)


Type presentatie

Inhoud en werkvorm

Titel 

1. Beschrijf het leerdoel

2. Beschrijf de opzet

  • WORKSHOP: Welke werkvormen worden gebruikt? (meerdere antwoorden mogelijk)

  • MINISYMPOSIUM: Beschijf het programma

  • LABPITCH: Wat is de methode van onderzoek?

3. Geef een beknopte samenvatting van de inhoud voor deelnemers aan het congres (wordt online gezet). Zie deze link voor een voorbeeld.

4. Geef een inhoudelijke toelichting op de volgende vragen:

5. Upload literatuur

Voeg hieronder wetenschappelijke en vakliteratuur toe als bijlage voor aanvullende onderbouwing van de vorige punten.

Bij een workshop: vermeld hieronder de referenties van relevante literatuur of voeg deze als bijlage toe. Het kan gaan om onderzoeksartikelen, maar ook om relevante hoofdstukken uit boeken waarin de deelnemer kan lezen over het onderwerp van je workshop. 

Bij een labpitch: mocht de studie al gepubliceerd zijn, dan vragen we je om het artikel als bijlage toe te voegen. Dit vormt achtergrondinformatie welke de beoordelaars mee kunnen nemen bij de beoordeling van je abstract. Indien er nog geen artikel gepubliceerd is, dan het onderzoeksprotocol toevoegen. 

Bij een symposium: vermeld hieronder minimaal 2 literatuurreferenties per spreker of voeg deze als bijlage toe. Het kan om onderzoeksartikelen gaan, maar ook om relevante hoofdstukken uit boeken waarin de deelnemer kan lezen over het onderwerp.

Er kan tot maximaal 10 MB aan ge-uploade bestanden worden meegezonden. Mochten bijlagen groter zijn dan kunnen deze worden gemaild naar congres@emdr.nl 

Opslaan en Verzenden

Tijdelijk opslaan
Het is mogelijk om het formulier tijdelijk op te slaan. Kies in dat geval hieronder voor: 'Tijdelijk opslaan' EN klik op de button Verzenden.
Per mail ontvang je dan een link waarmee kan worden teruggekeerd naar het formulier. 

Definitief insturen
Wil je de inzending definitief insturen, kies in dat geval hieronder voor: 'Definitief insturen' EN klik op de button Verzenden. De velden met een * zijn verplichte invulvelden om het formulier definitief te kunnen insturen.
Per mail ontvang je een ontvangstbevestiging en deze wordt ook naar eventuele mede-sprekers gestuurd.