Logo

Bezoek Huis Landfort op de Dag van het Kasteel

maandag 29 mei 2023 (2e Pinksterdag), Megchelen

Op de Dag van het Kasteel zijn tussen 10:00 en 16:00 uur het landschappelijke park op het huiseiland en de moestuin toegankelijk voor individuele bezoekers, die op eigen gelegenheid een wandeling kunnen maken. Kosten hiervan zijn € 6,- p.p.

Indien gewenst kunt u daarnaast om 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 of 15:00 uur een instaprondleiding in het landhuis boeken à € 10,- p.p. U wordt dan verzocht 15 minuten voor aanvang van het gekozen tijdstip aanwezig te zijn bij het toegangs- en informatiecentrum bij de brug voor het landhuis. U kunt zowel voor- als na deze rondleiding een wandeling maken in park en moestuin.

Let op: Deelname aan een rondleiding is alleen mogelijk als u ook een ticket voor park en moestuin aanvinkt!

Er is beperkte parkeermogelijkheid bij aanvang van de oprijlaan naar het landhuis en het koetshuis, vanaf daar is het 5-10 minuten lopen naar de brug. Fietsers zijn toegestaan op de oprijlaan, er is een ruime fietsenstalling tegenover het koetshuis. 

Per aanmelding is het mogelijk voor max. 6 personen te reserveren. Kinderen t/m 6 jaar onder begeleiding hebben gratis toegang, maar dienen wel aangemeld te worden. Honden zijn niet toegestaan in het landhuis, de moestuin en op het huiseiland.


Toegang tot het park en moestuin (€ 6,- p.p.)
Indien u aan een rondleiding wilt deelnemen, is een toegangsticket voor het park vereist (daarvoor moet u immers het park in). 


Extra optie: instaprondleiding in het landhuis(+ € 10,- p.p.)
Bij deelname aan een rondleiding dient u hierboven ook een toegangsticket voor het park aan te vinken. Een rondleiding zonder toegangsticket voor het park is niet mogelijk. 


VOL

VOL

VOL

VOL

VOL

DeelnemerOverig