register banner.png


Locatie: Buitenplaats Kameryck | Kamerik


Geef hieronder aan, aan welke break-out sessie u wilt deelnemen:

Spreker: Susan Sakarya, Senior Manager Security EMEIA

Inhoud Break-out sessie
Ontdek de geavanceerde wereld van Apple-beveiliging met de break-out-sessie van Jamf.
Deze sessie belicht essentiële onderwerpen zoals Trusted Access en Executive Threat Protection.
Jamf's Trusted Access integreert mobile device management, identity and access management en endpoint security om geautoriseerde gebruikers alleen toegang te geven tot veilige en conforme bedrijfsgegevens. Daarnaast wordt Jamf Executive Threat Protection geïntroduceerd, een hoogwaardige detectietool voor geavanceerde mobiele aanvallen.


Spreker: Ekrem Koç, Salesdirector | Pieter van de Burg, Solutions Architect

Inhoud break-out sessie
DataCore biedt meerdere innovatieve softwareproducten. Twee daarvan komen tijdens de break-out-sessie nadrukkelijk aan bod: SANsymphony (een software defined storage-platform) en Swarm (een object storage-platform). SANsymphony biedt continuous data protection wat ervoor zorgt dat je tot op de seconde precies ‘terug in de tijd’ kunt gaan om functionaliteit te herstellen. Met Swarm kunnen gebruikers ongelimiteerd opschalen, wat heel geschikt is voor archivering en backup. Ook biedt het immutability, waardoor backups niet gewijzigd kunnen worden.


Spreker: Daniël Luthra, Managing Director

Inhoud Break-out sessie
Bodyguard maakt gebruik van een innovatieve technologie die CDR (Content Disarm and Reconstruction) heet. Die gaat er standaard vanuit dat een bijlage schadelijk is. De bijlage wordt vervolgens opnieuw opgebouwd, met inhoud die met zekerheid wél te vertrouwen is. Het wordt vergeleken met een wasstraat die documenten schoonwast. De sessie is bedoeld voor zowel IT-partners als IT-beslissers.


Spreker: John Harrison, EMEA Cybersecurity Evangelist Palo Alto Networks | Marc van Ierland, Sales Director Exclusive Networks

Inhoud Break-out sessie
Exclusive Networks will introduce Palo Alto Networks with the Evil-ution of ransomware in 2023 with focus on 10 best practices for protection.
With over twenty years’ of experience in the cybersecurity industry John will update you on this topic, using the Palo Alto Networks NGFW, SASE, CDSS, Cortex and Prisma Cloud Solutions.


Spreker: Sander Heinhuis, Security & Compliance Director (PQR) | Christiaan Beek, Senior Director Threat Analytics  (Rapid7)

Inhoud Break-out sessie
De sessie begint met een beknopte uitleg van Sander Heinhuis, Security & Compliance Director bij PQR, over de rol van Threat Intelligence en de noodzaak ervan in de hedendaagse cyberomgeving. Vervolgens zal Christiaan Beek, Senior Director Threat Analytics bij Rapid7, het woord overnemen. Beek is een internationaal erkende spreker op het gebied van cybersecurity, en hij zal dieper ingaan op het belang van Threat Intelligence.


Tijdens deze sessie wordt onder andere gedemonstreerd hoe Threat Intelligence kan bijdragen aan het voorspellen van dreigingen, waaronder het identificeren van zero-day-aanvallen.


Spreker: Alex van den Akker, Operational Specialist Cybersecurity

Inhoud Break-out sessie
Alex van den Akker van distributeur TD SYNNEX verzorgt tijdens de Dutch IT Security Day een break-out-sessie die zich heel nadrukkelijk toespitst op kansen voor partners in het securitylandschap. Hij vertelt over de trends en de ontwikkelingen die hij ziet.
Van de Akker ziet de security-bewustwording op MKB-niveau duidelijk stijgen. Voor partners wordt security daardoor steeds belangrijker, want bedrijven zijn bereid om van partner te wisselen vanwege het securityaanbod. Er is vooral veel vraag naar managed security diensten. Maar het is voor partners uitdagend om daarmee te beginnen. Het kost veel geld en moeite en er is een tekort aan goede mensen. TD SYNNEX kan daar op allerlei manieren bij ondersteunen. In de sessie legt Van den Akker uit hoe de distributeur dat doet.